Fönsterbyte

Inför ett fönsterbyte

När vi gör ett fönsterbyte gör vi alltid en besiktning för att se över fastigheten eller villan för att tillsammans med kunden hitta en passande fönsterlösning. En byggnads utseende och karaktär påverkas mycket av dess fönster.

Ofta passar inte fönster i modern design ett gammalt hus från 1930-talet. Vi hjälper gärna till att visa passande lösningar som passar din typ av hus. Detta besök är självfallet kostnadsfritt och är för att projektet ska kunna utföras så smidigt som möjligt. Efteråt återkommer vi med ett kostnadsförslag för dig att ta ställning till.

Anlita en expert

När det är dags för ett fönsterbyte kommer vi med nödvändiga tips och råd innan du bestämmer dig. När vi kommer på hembesök till dig diskuterar vi fram en passande fönsterlösning utifrån dina behov och förutsättningar. Vår erfarenhet är guld värd och vi garanterar att vi hittar en skräddarsydd lösning som du kommer att bli nöjd med.

Våra montörer är mycket skickliga och noggranna. Vi åtar oss små och stora uppdrag åt både privatpersoner, BRF:er och företag och erbjuder trygga garantier på utfört arbete.

Ett arbete med stor precision

För att fönstret ska bli tätt och vara funktionellt är det mycket viktigt att installationen blir korrekt utförd. För en erfaren montör tar ett vanligt hem ungefär en arbetsdag, men det beror såklart på förutsättningarna.

De gamla fönstren demonteras försiktigt bort och sedan utförs ett grundligt förarbete där bleck och lister ska förberedas. Det är självfallet viktigt att området är slätt och rengjort innan man monterar det nya fönstret. Efter fönsterbytet görs en noggrann besiktning för att säkerställa att arbetet är som avtalat.

Att tänka på vid fönsterbytet

När man ska göra ett fönsterbyte finns det en faktorer att ta ställning till.

  • Hur många fönster behövs och i vilka storlekar?
  • Vilken färg ska fönstren var och ska det vara olika på in- och utsidan?
  • Vilken sorts öppning ska fönstren ha? Ska fönstren ha beslag eller persienner?
  • Har du fönster av en annorlunda form? (exempelvis runda eller fritt formade) 

ROT-avdrag

För privatpersoner kan vi hjälpa till med all administration med ROT-avdraget. För dig som kund är det mycket enkelt, det är bara att säga till innan fönsterbytet så betalar du bara 70 % av arbetskostnaden direkt på fakturan. Det enda kravet är att du är över 18 år och betalar skatt i Sverige. Det går att dra av maximalt 50 000 kronor per person och år.  

Kontakta oss för ett fönsterbyte så hjälper vi dig! Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi har möjlighet.

fasadrenovering

Låt oss byta ut fönstren